Teräsrunkotyöt nopealla aikataululla.

Teräsrunkotyöt nopealla aikataululla.

28.02.2023

Teräsrunkotyöt nopealla aikataululla.

Mecamanin osalta Viitasaaren paloaseman laajennukseen kuului runkoterästen valmistus, pintakäsittely märkämaalaamalla ja asennus. Lisäksi projektiin kuului kantavan profiilipellin asennus. Runkoteräksiä meni kaikkiaan n. 19 000 kg ja poimulevyjä n. 300 m2. Pääurakoitsijana toimi PS-Rakennus Oy. Terästen asennuksessa käytettiin hyödyksi myös sisaryrityksen Jakeman Oy asennuskapasiteettia, minkä ansiosta työt etenivät hienosti aikataulussa.

”Teräsrakennetyöt ovat sujuneet sovitusti aikataulussa ja rakenteiden laatu on ollut ensiluokkaista. ” kommentoi PS-Rakennus Oy

Mecamanin isot tuotanto- ja maalaustilat mahdollistivat kokoonpanojen valmistamisen isoiksi elementeiksi valmiiksi tehtaalla. Elementit toimitettiin erikoiskuljetuksella työmaalle. Suurempien kokoonpanojen asentaminen vähensi nostoja, pulttiliitoksia ja hitsauksia työmaalla, mikä nopeutti työmaa-aikaista asennusta.

Teräsrungon asennusta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mecaman toimii alihankkijana myös muille teollisuudenaloille, jotka tarvitsevat vahvoja teräsrakenteita – kysy lisää!