Teräsrakentaminen

Teräsrakenteita ja erikoislaitteistoja

Teräsrakenteita ja erikoislaitteistoja rakennus- ja muulle teollisuudelle syntyy konepajallamme vankalla ammattitaidolla, laadukkaasti ja luotettavasti. Erikoisosaamistamme ovat vaativat teräksiset laitteistot ja kokoonpanot. Mecamanilla onnistuvat suuret ja painavatkin teräsrakentamisen työt, suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen. Suunnittelemme toivomanne teräsrakenteen tai erikoislaitteen joko itse, tai valmistamme ne omien suunnitelmienne ja piirustustenne mukaan.
 • Teräsrakenteita ja erikoislaitteita tuotantolaitoksiin

  Teräsluukku, jätteenkäsittelylaitteisto, teräsmurskain tai lumiaura – meiltä saat vaativienkin teräksisten kokoonpanojen ja laitteistojen valmistuksen esimerkiksi voimalaitoksiin ja sahoille.
 • Huoltosillat ja hoitotasot

  Valmistamme ja asennamme huoltosillat, huoltotasot ja kulkusillat teollisuuden tarpeisiin, piirustustenne mukaan. Meillä onnistuu myös toiveidenne mukainen teräsrakenteiden suunnittelu.
 • Putkisillat

  Valmistamme ja asennamme putkisillat asiakkaidemme tarpeisiin valmiiden konepajasuunnitelmien mukaan. Konepajasuunniteltu putkisilta kuuluu myös palveluvalikoimaamme, asiakkaan toiveiden mukaan.
 • Teräsportaat

  Valmistamme ja asennamme teräsportaat teollisuuslaitoksiin, liiketiloihin ja julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, monitoimitaloihin ja toimistorakennuksiin. Valmistamme portaat piirustustenne mukaan tai omana suunnitteluna.
 • Käsijohteet, kaiteet ja invaluiskat

  Valmistamme käsijohteet ja kaiteet, parvekekaiteet ja invaluiskat liiketiloihin, kerrostaloihin, toimistorakennuksiin, kouluihin ym. Tuotteet saa meiltä joko sinkittynä, tai maalaamme ne kestävästi haluamaanne sävyyn.
 • Alihankinta- ja sopimusvalmistus

  Jos kaipaat luotettavaa, kokenutta ja asiakaslähtöistä teräsrakenteiden sopimusvalmistus- tai alihankintakumppania yrityksellesi, ole yhteydessä!

Mecaman toimii alihankkijana myös muille teollisuudenaloille, jotka tarvitsevat vahvoja teräsrakenteita – kysy lisää!