Lavetit, lavat ja torninosturit

Lavettien erikoisvarusteet & vaihtolavojen ja torninosturien kunnostus

Lavettiin haussa teräksinen erikoisvaruste? Tai kaipaako vaihtolava tai torninosturi kunnostusta uudenveroiseksi ja siistiksi? Mecaman tekee kunnostukset ja korjaukset pitkällä konepaja-alan ja teräsrakentamisen kokemuksella. Erilliset suuret hallit metallintyöstöön, hiekkapuhallukseen ja märkämaalaukseen mahdollistavat nopean tuotantoketjun ja kilpailukykyisen aikataulun.

Lavettien kunnostus ja erikoisvarusteet

Mecaman valmistaa kestävät ja toimivat teräksiset erikoisvarusteet, erikoisosat ja telineet lavetteihin pitkällä konepaja-alan kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme erikoisvarusteet tarpeidenne mukaan. Meiltä saat myös lavettien kunnostuksen ja huollon.Voimme valmistaa erikoisvarusteita ja telineitä esimerkiksi seuraavanlaisiin lavetteihin:
  • metsäkoneen lavetti
  • traktorilavetti
  • kaivinkoneen lavetti
  • matala lavetti
  • erikoiskuljetuslavetti

Vaihtolavojen kunnostus ja uustuotanto

Haluatko yrityksenne vaihtolavoista uuden näköiset, siistit ja edustavat? Huollamme ja kunnostamme erilaiset vaihtolavat, jätelavat, kierrätyslavat ja keräyslavat pitkällä alan kokemuksella.Aluksi tarkastamme vaihtolavan rakenteet ja tarvittaessa teemme rakenteellisia suunnitelmia. Sen jälkeen teemme tarvittavat korjaukset ja uusimme vaihtoa kaipaavat osat, työstäen sopivat osat omalla pajallamme.Jotta vaihtolavasta tulee kuin uusi, hiekkapuhallamme vanhat pinnat puhtaiksi tarvittavin osin. Lopuksi viimeistelemme lavat uudenveroisiksi maalamalla ja teippaamalla ne brändinne mukaisesti.Valmistamme myös uusia, toiveidenne mukaisia vaihtolavoja – kysy lisää!

Vaihtolavojen kunnostus ja uustuotanto

Onko toimialanne torninosturien vuokraus? Huollamme ja kunnostamme torninosturien osat vuokrausten välillä uudenveroisiksi ja edustaviksi. Konepajamme tilat mahdollistavat jopa 40 metrin pituisten kappaleiden kunnostuksen kätevästi.Aluksi teemme kunnostettaville osille lujuustarkastelut ja tarvittaessa rakenteellisia suunnitelmia. Sen jälkeen suoritamme tarvittavat korjaukset ja oikomiset sekä uusimme vaihtoa kaipaavat osat. Uudet, juuri sopivat korvaavat osat työstämme omalla pajallamme. Käymme huolellisesti läpi kaikki nosturin teräsrakenteet, rungoista kulkusiltoihin.Jotta torninosturista tulee kuin uusi, hiekkapuhallamme vanhat pinnat puhtaiksi tarvittavin osin. Lopuksi viimeistelemme kappaleet uudenveroiseksi maalamalla rakenteet toiveidenne mukaisesti.

Mecaman toimii alihankkijana myös muille teollisuudenaloille, jotka tarvitsevat vahvoja teräsrakenteita – kysy lisää!