Liikeskeskus Keljoon teräsrakenteet

Liikeskeskus Keljoon teräsrakenteet

23.01.2023

Liikeskeskus Keljoon teräsrakenteet

TERÄSRAKENTEET LIIKEKESKUS KELJOON

Mecaman Oy on valmistanut, pintakäsittelyt ja asentanut teräsrakenteet #P2V Rakennus Oy:n urakoimaan Keljon uuteen liikekeskukseen. Teräsrakenteiden suunnittelun toteutti #Ramboll.

Projekti käynnistettiin teräsrakenteiden osalta kesällä 2022 ja urakka valmistuu helmikuussa 2023.

Pääurakkaan terästä meni kokonaisuudessaan n. 44 000 kg. Projekti koostui pääosin kolmesta kokonaisuudesta: teräsrunkoisesta varasto-/katosrakennuksesta,  betonirunkoisen päärakennuksen tukiteräksistä ja teräsrunkoisista sisäänkäynneistä portaineen.

Projekti on sujunut hyvässä yhteistyöhengessä alusta loppuun. Välillä aikataulujen yhteensovittamisessa oli pieniä haasteita, kuten isommissa projekteissa usein on, mutta yhdessä tekemällä ja sopimalla projekti on edennyt hienosti.

Vastaavan työnjohtajan antaman palautteen mukaan teräsurakka sujui mallikkaasti. Erityismaininnan saa teräsrakenteiden asennus, mikä onnistui todella hienosti. Asennuksen aikana tulleita haasteita pystyttiin ratkaisemaan ammattitaitoisten asentajien ansiosta paikan päällä. Kommunikointi sujui myös mallikkaasti koko projektin ajan eikä vastuuta väistelty, vaikka välillä pieniä haasteita olikin.

Kuva etupihalta

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mecaman toimii alihankkijana myös muille teollisuudenaloille, jotka tarvitsevat vahvoja teräsrakenteita – kysy lisää!