Omistajavaihdos

Omistajavaihdos

13.04.2022

Omistajavaihdos

Sakari Heinonen on ostanut Mecamiehet Oy:n osakekannasta 1/3 16.3.2022 tapahtuneella yrityskaupalla Juhani Rientoselta. Mecamiehet Oy:n yksi perustajista Juhani Rientonen jää työsuhteeseen ja toimii teknisenä asiantuntija erilaisissa projekteissa.

Sakari Heinonen aloittaa tehtaanjohtajan tehtävät yrittäjänä välittömästi. Sakarilla on pitkä tausta teollisuuden erilaisista tehtävistä Nammo Vihtavuori Oy:llä. Menneen vuoden Sakari on toiminut Mecamiehet Oy:n tuotantopäällikkönä. Toimitusjohtajana jatkaa Veli-Pekka Niemistö.

Uuden osaomistajan tavoitteena on jatkaa Mecamiesten viime vuosien hyvää kehityspolkua ja kehittää yritystä eteenpäin siitä, mihin vanha omistaja on yrityksen saanut. Osaava ja hyvinvoiva henkilökunta, hyvin hoidettu liiketoiminta sekä luotettava ja laadukas asiakasyhteistyö ovat tärkeitä asioita myös uudelle yrittäjälle.

Lue koko juttu täältä, lehti vain tilaajille.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mecaman toimii alihankkijana myös muille teollisuudenaloille, jotka tarvitsevat vahvoja teräsrakenteita – kysy lisää!